Saturday, June 27, 2009

SEGAK PAHLAWAN MALAYSIA DI LUBNAN

 


KAWALAN KUARTER - MALAYSIA SAHAJA ADA KAWALAN KUARTER. AKU PERGI TEMPAT LAIN TAK JUMPA LAGI.
SEPANJANG 2 MINGGU DETIK - DETIK UNTUK MEDAL PARADE 30 JUNE 2009
Posted by Picasa

2 comments:

emiliaridzwan said...

Cadangan aje ni..Apa kata kalau masa Medal Parade,ambil gambar setiap individu terima medal secara close-up dan besarkan mcm terima pingat kat istana tu,kemudian jual pada mereka dengan harga tertentu dan duit tu masuk la tabung projek www.malconwest.com ke atau mana-mana tabung yang difikirkan sesuai sebagai permulaan. Tentu mereka nak simpan gambar tu sampai ke anak cucu disamping boleh juga buka tabung untuk something la.. nak buat reunion ke...ape2 ke.. yang berfaedah la..mungkin komander atau Capt Arlizam ade idea lain?

Capt Arlizam G4 said...

sebenarnya saya tengah setup online sauvenier shop. semua jual secara online. balik malaysia ni saya akan open..konsep pdf digital. idea dah ada.