Sunday, January 4, 2009

Sejuk


Alahai kenapa la pulak aku tak dapat tidur time ni. dah le kesejukannya mencengkam tulang. elektrik terputus bukan disebabkan oleh bencana alam. tengok tv pun takde yang menarik. asik cerita Israel serang Gaza. Aktiviti sedang dirancang. aku nak cuba menulis sikit-sikit. ada masa ada idea menulis la. nak cerita pasal politik ermmmm takde kot. just cerita pasal diri sendiri n kenkawang . ni kira melepaskan geram la. munkin kalo ada masa tu cerita flash back.. aku sampai kat bumi lebanon ni 25 Okt 2008. ni dah masuk tahun 2009. tak tau la. rugi gak tak tulis dari mula. kalo tak silap aku mula lapor untuk Fasa FIT pada 5 Jun 2008. ish banyak benda gak nak flash back ni. tapi klalo selalu menulis orang kata la, lidah akan mudah berkata kata. betul ker? komen sikit. ada aku terselit kat gambar tu.hehehe

No comments: