Monday, March 23, 2009

Suatu hari ketika percutian, Komander membawa anak-anak dan isteri ke kolam renang KRTU Subang. Ketika berenang-renang anak bongsu Komander berkata, "ayah, ayah, nak tanya satu soalan ni." Komander menjawab, "ye... nak tanya apa tu?". Lalu sianak berkata, "kalau penyelam kan ayah, lepas dah pakai 'diving suit' siap tanki oksijen kan, mrk pun duduk kat tepi bot tu, lepas tu mereka terus terjun cara terlentang ke dalam air. Betul tak ayah?" Komander menjawab "iye lah..". Sianak bertanya lagi.."kenapa mereka terjun terlentang ke belakang... kenapa tidak terjun ke depan?" Komander dgn selamber menjawab, "nanti kalau ke depan air masuk hidung pulak..." Sianak berkata lagi, "taklah ayah... kalau terjun ke depan, nanti masuk balik dalam bot lah.. tak masuk ke laut" Isteri Komander tergelak dari tepi kolam melihat Komander mengejar anak-anaknya serata kolam... Heh heh budak-budak...

4 comments:

Anonymous said...

Kepada Kapt Arlizam tolong sampaikan pesanan berikut:

Daripada Mej Rizwan KAGAT (BAKAL PEG AGAMA MALCON WEST 2)

Kepada Kapten Khairul KAGAT MALCON WEST 1. Mintak hubungi saya di email mejarrizwan@gmail.com. Terima kasih

p/s - sila senaraikan keperluan untuk pengurusan dan pentadbiran keagamaan di Malcon West untuk dibawa.

p/s 2 - software pengajaran keagamaan dan buku-buku yang ada di sana. Sila senaraikan.

Anonymous said...

ok telah dimajukan kepada kapt khairul

Anonymous said...

Ok terima kasihhhhh

Anonymous said...

Salam

Daripada Mej Samsudin KOD bakal Pegawai Logistik MALCON WEST 2 kepada Kapten Arlizam MALCON WEST 1.

Mintak tolong bagi keperluan berikut:

- email address, yahoo messenger address
- bila masa online (waktu Malaysia) untuk YM (chat)

Tujuannya untuk dapatkan maklumat dan info keperluan yang perlu disediakan untuk ke Lubnan

Terima kasih